~☆ Theory of Greed ☆~

2009. december 15., kedd

Neopets - virtuális állatkák

A Neopets egy amerikai fejlesztésű kisállatnevelde, de azért annál kicsit több. Gondoljunk a hazai, igen gagyi szerverekre, mint a Teve Klub... alacsony színvonalú szolgáltatás sok pénzért - aki járt már ott, tudja, hogy minden a datolyákról szól, ami valós pénzen alapul.
Ebben is más a Neopets, bár 2 éve ide is begyűrűzött a donate, de előbb magáról a játékról szólnék.


Kezdés 1999 November 15-én. Célja neopontok gyűjtése és az állatkák fejlődése volt a cél. Eleinte kezdetleges oldal, kezdetleges lehetőségekkel, ámde hamar kinőtte magát a Teve Klub-féle oldalak közül. Több, mint 50 választható állattá bővült, új házrendszer, az állatok tanítása mellé lehet őket "öltöztetni", több játéklehetőség.
Itt jön képbe a donate...

Mint a világban mindent, ezt a játékot is uralja a pénz. Sajnos, sokat rontott a játék képén, és rám is negatív hatással volt, főleg, hogy Magyarország nincs is benne. Ünnepekkor ingyen donate pontokat kapnak a kisállat tulajdonosok, no de mint minden jóból, mi ebből is kimaradunk.
Donatéval tudsz szép háttereket, tárgyakat venni az állatkádnak - no nem mintha a több millió többi elérhető nem lenne szép, de valljuk be, a legszebb cuccok bizony NeoCasho-ak.

Mint minden évben, idén is elérhető a decemberi ajándékozás. Ez azt jelenti, hogy december 31.-ig minden nap bemehetsz az Adventi Kalendáriumba, ami a következőket adja: egy kis videó (régen sima kép volt) és a hozzá tartozó ajándékok, szám szerint 2, plusz egy kis Neopont. (NP)
Ilyenkor szoktak adni ecsetet, könyveket, ételt, játékot, mostanában azonban egyre gyakoribb a háttér és ruházat.

Idén nem olyan jó a felhozatal, és a tavalyitól sem voltam elájulva. A régebbiek hangulatosabbak voltak.

Néhány az ideiekből:
Első napi videóból shot, és a két ajándék. Az utolsó két képen a dec. 14.-i képek. 

 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése