~☆ Theory of Greed ☆~

2009. március 11., szerda

2009. március 2., hétfő

Angol kisérettségi I. felvonás

Nohát, már angol írásbelin is túl vagyok! Pont a hétvégén gondoltam arra, hogy már 8 hét van csak hátra. Mi most sorra írjuk a többi kisérettségit is, ami jó lenne, ha mondjuk az év elején járnánk, vagy az összefoglalóknál, de nem így van - sajnos. Le vagyunk maradva minden anyagból szinte, talán csak történelemből nem. Kicsit félő, mennyire lefogunk így maradni, még a 6-7 hete megírt kisérettségik nagy részét se javították ki... T_T

Más ^^ Jó lett a magyar érettségim még annak ellenére is, hogy bizony visszaadtam a nyelvtan tételt mert bizony most se bíztam magamban. Azt gondoltam, nem tudom úgyse, biztos nem az a tétel, amit tudok, nincs olyan szerencsém stb. Hát, az volt, de most mit mondjak..? Jobban kéne bízzak saját magamban! Tanultam belőle, meg a tételt is megtanultam, holnap, az angol kisérettségi után 8-9. órában jelenésem van. Hipp-hipp, hurrá... Hazaérek délután ^^ Utána elmegyek vásárolni mert megint kifogyóba vagyok mindenből, össze kéne pakoljak - bár kupi nincs nálam, por viszont IGEN - sűrített levegőt nehogy elfelejtsek beszerezni! A nagy, régi PC-mért is el kéne menjek, amit anyumnak adok, bár, hogy őszínte legyek, nagyon hiányzik. Hiába az újabb, erősebb laptop, a régi nagy deg mégis jobb O_O Még -2 vinyóval is ^^ ( Tudniillik, leégett egy 160 és egy 80GB-os vinyóm benne, zóta meg a gép túlmelegszik. Ennek számlájára írható a hónapokig tartó írói válságom és idegbaj is, hiszem fél év fényképei, kb 100 GB anime, pár novella és Alhamo regényempár fejezete tűnt el. Egyéb apróságokat nem is említek...)
Szóval, sűrű programom lesz, és ha összejön, Rikával is talizok, ráadásul csütörtök-pénteken szünet. Oh, én annyira örülök. Addig 8+8 rám lesz =16... X3 Ebből 8 ra dolgozat-felelés.
Lesz: Magyar számonkérés (mellesleg pénteken és ma is írtunk belőle, mindkettő Adyból) Nyevtan tételfelelés, Angol szóbeli, Föci TZ + fakos írásbeli, töri 4esszézés és a fizika dogát el is elejtettem. Nem baj, utóbbival legyen legkevesebb bajom.

Anime:
Kyo Kara Maou
Megvolt az első szériája, mind a 70-80 akárány rész, persze 29ig lementve, szóval ma 20at hozzátettem. Estére lehet bekapcsolom és 40et beállítok. Ez egy kis pici gép, kőkemény 160 GB-ot kell beosszak. Nem mondom, aki ismer, úgyis tudja, hogy tudom beosztani a helyet ^^ (aki nem ismerne: sehogy..) Tudom, hogy létezik DVD. Utálok DVD-ről nézni bármit is. (Azért kifogom írni, nehogy megint elvesszen. )
Ja igen, meg is kéne nézni. Eddig kellett voln, talán az angoltudásomon is dobott volna... (angol felirattal szenvedek végig többnyire minden animét, utána meg készítenek rá magyart ^°^ )

Ennyi, egyelőre :)

Ficeket igen, fogom frissíteni. Royal Fush-lázban élek, várok pár véleményt még, jó lett-e, bár én úgy érzem, sikerült megírnom azt, amit elképzeltem.